Over ons

Als deskundige partner in elektrotechniek zijn wij toegewijd om elke uitdaging aan te gaan met een heldere en efficiënte aanpak. We maken technologie toegankelijk en begrijpelijk voor al onze klanten.

SINDS 1997

Onze geschiedenis

Onze reis begon in 1997 in een kleine garage, waar Peter Puts met passie en expertise Puts Elektro oprichtte. Wat begon als een eenmanszaak is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de elektrotechniek. 

De komst van Melis Mededovic in 2005, die als jonge kracht zijn carrière startte, markeerde een nieuwe fase van groei en ontwikkeling. Door de jaren heen heeft Melis verschillende functies ingevuld en zich ontwikkeld als professional. Van beginnende monteur tot eigenaar, waardoor het bedrijf zich kon ontwikkelen tot de totaalontzorger die het nu is.

Missie en visie

Door de jaren heen

Onze missie:

Onze missie is om innovatieve, betrouwbare elektrotechnische installaties te leveren die onze klanten ontzorgen. We zetten ons in voor kwaliteit en aandacht voor detail in elk project.

Naar de toekomst

Onze visie:

Wij streven ernaar de voorkeurspartner te zijn in elektrotechnische oplossingen, door continu te innoveren en te investeren in de ontwikkeling van ons team. We kijken naar de toekomst met een focus op duurzaamheid, klanttevredenheid en technologische vooruitgang.

Ons team: écht vakmanschap

Ons team bestaat uit ervaren professionals die niet alleen experts zijn in hun vakgebied, maar ook een passie hebben voor elektrotechniek. Wij geloven in het continu opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers om zo de kwaliteit te garanderen die onze klanten van ons verwachten.
Puts Elektro collega aan het werk

Carrière bij Puts Elektro

Bij Puts Elektro krijg je de kans om te werken aan uitdagende projecten in een dynamische en ondersteunende omgeving. We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde talenten die ons team willen versterken. Bekijk onze vacaturepagina voor de mogelijkheden.

Leer ons kennen

Geïnteresseerd om meer te weten te komen over hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Neem contact op en ontdek wat Puts Elektro kan betekenen.

Scroll naar boven